Tilaa arkisin ennen klo 15:30 niin lähetämme varasto-tuotteet samana päivänä matkaan. Kaiverrettavat tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Luo tunnus verkkokauppaamme niin saat parhaimmat alennukset!

Valuutta: EUR

Bellina sormus

  Selaa tuoteryhmiä

Bellina kihla- ja timanttisormukset

Suomalaiseen Bellina sormus -sarjaan kuuluu valikoima saumattomia kihla- ja timanttisormuksia. Saumattoman sormuksen katkeamaton kehä on ikuisen rakkauden symboli, ja se on lisäksi erittäin kestävä käytössä. Sormus-malliston sormukset valmistetaan kelta- tai valkokullasta, ja niissä käytetään korkealaatuisia timantteja.

Ympäristöystävällinen valinta

Bellina-sormus on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä ne on valmistettu Suomessa kokonaan kierrätyskullasta. Kierrätyskullan käyttö vähentää merkittävästi jalometallialan ympäristövaikutuksia – näin säästämme mm. arvokasta lapin luontoa, joka kärsii kultakaivostoiminnasta.

Joka neljäs Suomessa myytävä kihlasormus on jo Bellina, sillä tuotteiden eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat estetiikan ohella yhä tärkeämpiä arvoja niin kuluttajille kuin valmistajillekin.

Tee sinäkin vastuullinen valinta – valitse tyylikäs ja kestävä Bellina-sormus rakkautenne symboliksi. 

Näytetään tuotteet 1-60 / 99

Lahjakortti